Salt la conținut
Listă de dorințe Coș
0 articole

Articole

Sfaturi de stiut despre trotinete electrice

de felaih felaih 29 May 2023

Trotineta electrica este un mijloc de transport modern, potrivit pentru aglomeratia urbana si perfect atat pentru adulti, cat si pentru copii. Este un vehicul usor, ce poate fi folosit oriunde, nu are nevoie de locuri de parcare si ajuta la economii substantiale de timp. La achizitionarea ei nu ai nevoie de acte de inmatriculare, nu-ti trebuie permis de conducere, si in plus nu platesti impozit pentru poluare pentru ca este 100% eco.

Ce inseamna o trotineta electrica si care sunt avantajele ei raportate la alte mijloace alternative de transport?

Greutate:

Daca te gandesti ca este foarte grea si nu stii cum vei reusi s-o depozitezi, aici ai mai multe alternative, astfel incat sa poti sa-ti gasesti modelul potrivit pentru necesitatile fiecaruia. Orientativ gasesti modele mai mici de exemplu 106 x 110 x 47 dar si din categoria celor mai mari 1090 x 1120 x 500, greutatea fiind dependent de dimensiunile trotinetei electricce, si poate varia intre 11 kg-40 kg.

Viteza

Performantele unei trotinete electrice variaza in functie de modelul dorit. Poti gasi trotinete care se deplaseaza cu viteze incepand cu 25km/h pana 90 km/ h in cazul in care vorbim de cea mai performanta DM10 sau dm11 , in medie insa viteza este intre 25-40 km/h

Autonomia

Si in acest caz vom discuta de o marja care este dependenta de modelul dorit. Ca sa va dau un exemplu, o Speedxman are o autonomie de 50-80 km reali, pe care o recomadam celor care au de facut drumuri mai multe si mai lungi. Pe cand o autonomie de 40 km. Acest model fiind unul mai potrivit celor cu deplasari pe distante mai mici, sau persoanele care au nevoie de e-trotineta doar la nevoie.

Greutatea mea

O trotineta electrica suporta greutati variabile, a fost testata pe mai multe categorii de oameni diferiti atat ca inaltime cat si ca greutate. In concluzie este recomandat o greutate maxima de 120 kg, iar inaltimea e-trotinetei poate fi adaptata, ghidonul putand fi ajustat pentru nevoia si comoditatea utilizatorului.

Siguranta

E-trotineta are un sistem de franare care poate fi pe ghidon si/ sau de picior. Este recomadat a se frana gradual, in trepte mici. Anvelopele sunt de doua tipuri, pline sau pneumatice, cele pline in general sunt mai mici in diametru si mai rigide, mai comode drumurilor neasfaltate.

Echipament

Confortul utilizatorului este un factor important, minimul necesar este casca de protectie, iar pentru utilizatorii pe trasee mai lungi si amatori de viteza se recomada protective pentru genunchi si coate. Nu uitati sa va luati si manusi potrivite, mai ales pe vremea racoroasa.

Postarea anterioară
Postarea următoare
Cineva a cumpărat recent
cu [time] în urmă, din [location]

Vă mulțumim că v-ați abonat

Acest e-mail a fost înregistrat!

Cumpărtați look-ul.

Produse populare

incarcator hoverboard Incarcator Hoverboard, Scuter Electric, Compatibil cu toate modelele: 6.5 inch, 8 inch,8.5 inch,10 inch, 2AH
Incarcator Hoverboard, Scuter Electric, Compatibil cu toate modelele: 6.5 inch, 8 inch,8.5 inch,10 inch, 2AH
Incarcator Hoverboard, Scuter Electric, Compatibil cu toate modelele: 6.5 inch, 8 inch,8.5 inch,10 inch, Incarcare 220v   Incarcator pentru hoverboard(scuter electric) compatibil cu toate modelele de 6.5 inch , 8 inch , 8.5 inch si 10 inch.   Descriere Incarcator Hoverboard European pentru baterii...
59,00 lei
59,00 lei
Anvelopa Cauciuc scuter 225/55/8 compatibila cu scuter city coco
Anvelopa Cauciuc scuter 225/55/8 compatibila cu scuter city coco
Anvelopa Cauciuc scuter 225/55/8 compatibila cu scuter city coco
159,00 lei
229,00 lei
159,00 lei
Economisiți 70,00 lei
Anvelopa / Cauciuc scuter 225/40/10 Anvelopa / Cauciuc scuter 225/40/10 compatibila cu scuter city coco
Anvelopa / Cauciuc scuter 225/40/10 compatibila cu scuter city coco
Anvelopa / Cauciuc scuter 225/40/10 compatibila cu scuter city coco Durabilitate și performanță:   Fabricată din cauciuc de înaltă calitate, această anvelopă oferă o rezistență excepțională la uzură și perforații, asigurând o durată de viață lungă.   Profilul special al benzii de rulare oferă o aderență optimă pe diverse tipuri de...
169,00 lei
229,00 lei
169,00 lei
Economisiți 60,00 lei

Alegeți Opțiuni

RideGo
Înscrieți-vă pentru actualizări exclusive, noi sosiri și reduceri numai pentru persoane din interior
Editare opțiune
Notificare înapoi în stoc
this is just a warning
Conectați-vă
Coș de cumpărături
0 Produse